Beveiligingscamera plaatsen

wet tobback alarmsystemen

Published Apr 06, 22
7 min read

alarmsystemen raamsdonksveer

Je hebt te maken met een verkopende partij die liever niets verteld over de kwaliteit van de producten die ze aanbieden, en al helemaal niet over de vaak veel te hoge prijzen die ze hiervoor berekenen (vacatures alarmsystemen zzp). Als je kwaliteitsproducten verkoopt, dan schrijf je hier als aanbieder graag over. Als ze erover zwijgen, en alleen maar aandringen op het langs laten komen van een vertegenwoordiger, pas dan goed op! Een ander kenmerk van dit soort bedrijven is dat ze je een veel te duur abonnement door de strot proberen te duwen voor een service die met een ander systeem gratis of een tiende van de prijs zou kosten.

Er zijn moderne systemen die de gebruiker informeren bij het detecteren van een inbraak. Maar nog steeds proberen de meeste aanbieders een systeem aan te bieden waarbij het niet mogelijk is dat je zelf wordt geïnformeerd door het systeem, en zeggen ze dat een abonnement noodzakelijk is om gebeld te worden als er een inbraak bij je is (vacatures alarmsystemen zzp).

En wat doen ze voor dit bedrag? Jou bellen als de inbreker in je woning staat. Zou je voor een ander alarmsysteem hebben gekozen dat wel direct jou kan informeren over een inbraak, bijvoorbeeld via een App op je smartphone, dan had je deze maandelijks terugkerende kosten kunnen besparen. Natuurlijk is het voor een dergelijke vertegenwoordiger welke op provisiebasis werkt niet verstandig om over dergelijke moderne alarmsystemen te praten, de kans dat hij geen abonnement aan je kan verkopen wordt hierdoor immers te groot, en hierdoor loopt hij provisie / inkomen mis.

Met andere woorden: Als je niet bent aangesloten op een alarmcentrale die de opvolging bij een inbraak doet, ben je onvoldoende beschermt. Maar niets is minder waar…Wie zegt dat alarmopvolging perse door een centrale alarmmaatschappij gedaan moet worden? Dat bepaal je toch zelf! Als er een modern alarmsysteem is dat jou zonder tussenkomst van een derde partij op de hoogte brengt van een inbraak, kun je toch ook zelf de politie bellen en aangeven wat er aan de hand is.

Als je je oma op de camerabeelden ziet dan weet je dat je geen politie hoeft te bellen. Overigens, wist je dat de tarieven van een alarmcentrale enorm verschillen. Laat je een vertegenwoordiger komen en sluit je dit bij hem af, moet je rekenen op ongeveer 500 euro per jaar (Auto camera).Het verschil tussen deze bedragen gaat in de zak van de vertegenwoordiger, en dat elk jaar terugkerend. Ben je dus op zoek naar een alarmsysteem met doormelding naar een meldkamer, kies dan voor een modern alarmsysteem waarmee je zelf kan bepalen welk meldkamer bedrijf je hiervoor neemt. vacatures alarmsystemen zzp. Je kunt dan ook nog eens de verschillende tarieven per meldkamer opvragen, zodat je er zeker van bent dat je een nette prijs voor deze service betaald.

alarmsystemen merken

Alarmsystemen en Wifi spycams kopen bij Sitcon

Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.nl
Alarmsystemen

Men vermeld dan om de betrouwbaarheid van het systeem te garanderen het systeem jaarlijks een keer getest moet worden, of alle detectors nog wel juist functioneren, en of de batterijen in bijvoorbeeld de afstandsbedieningen nog niet leeg zijn. Wat als je nu direct een alarmsysteem had gekozen dat beter bij je past, Als je beter was geïnformeerd door het beveiligingsbedrijf had je niet te maken met deze hoge kosten.

Wat voor alarmsysteem moet je kiezen? Alarmsystemen zijn verdeeld in bepaalde gradaties - vacatures alarmsystemen zzp. Je kunt kiezen voor systemen in een grade 1 of grade 2 klasse, maar indien je extreem dure goederen wilt verzekeren kan de verzekeraar verplichten om een grade 3 of nog veel hoger te laten installeren. Het AJAX systeem is grade 2.Helaas is deze klasse bepaald in een tijd dat er nog alleen op Wi-Fi gebaseerde draadloze systemen beschikbaar waren, en we kunnen toch wel stellen dat deze Wi-Fi systemen een veel lager niveau van beveiligen biedt. Eigenlijk werken deze ouderwetse systemen op basis van 1-weg communicatie en kunnen de producten niet onderling met elkaar communiceren, met andere woorden: Dat is waardeloos.Het bereik is slecht en het signaal onbetrouwbaar. Het AJAX systeem daarentegen heeft een eigen ontwikkeld draadloos protocol genaamd Jeweller, dat is zuinig want de batterijen gaan in de detectors tot 7 jaar mee, en het heeft een enorm bereik tot wel 2. 000 meter in open veld. vacatures alarmsystemen zzp. In de praktijk betekend dit dat het beveiligen van tuinhuisjes en garages indien de centrale zender in je meterkast in de woning ligt geen enkel probleem is.

800 meter uitbreiden. vacatures alarmsystemen zzp. Hierdoor zijn zelfs de grootste fabrieken optimaal en volledig draadloos te beveiligen. Let dus bij de aanschaf van een alarmsysteem minimaal op onderstaande punten:Welke “grade” oftewel welke eisen stelt een eventuele verzekeraar aan het beveiligingssysteem(Ons advies is om indien mogelijk niet bij een verzekeraar aan te geven dat je een alarmsysteem hebt, dan kunnen ze als puntje bij paaltje komt ook niet onder een eventuele claim uitkomen door te zeggen dat het alarmsysteem niet stond ingeschakeld ten tijde van een diefstal)Wat kost het alarmsysteem mij totaal gedurende de jaren dat ik het gebruik, Welke mogelijkheden biedt het systeem nu en is het bedrijf actief bezig met het toevoegen van nieuwe producten, Is het systeem later makkelijk uitbreidbaar en toekomstbestendig, Is het systeem eenvoudig zelf te installeren zodat ik geen installatiekosten hoef te betalen, Onderhoudt het systeem zichzelf, of zijn er onderhoudskosten(Bij AJAX alleen eens in de 4 jaar één batterijtje per product wisselen van € 1,50)Is het systeem draadloos, of moeten er kabels getrokken worden, Bij een draadloos systeem: Wat is de levensduur van de batterijen en wat kosten deze batterijen, Bij een draadloos systeem: Wat is de afstand die een detector kan overbruggen, Bij een draadloos systeem: Wat gebeurt er als er een batterij leeg is, Waar komt de inbraakmelding binnen, bij een centrale of op je eigen smartphone, of beide, Indien je een alarmcentrale wenst, is hier vrije keus is, om de goedkoopste uit te kiezen, Wat wordt verstaan onder vroegtijdige detectie, is dit in de woning of al in je tuin zodat een daadwerkelijke inbraak voorkomen kan worden, Zijn detectors voor buiten überhaupt beschikbaar (AJAX heeft meerdere buitendetectors)Bij een draadloos systeem: Is het draadloze signaal te Jammen, en wat gebeurt er indien dit opzettelijk plaatsvind, Reageren de detectors op aanwezige huisdieren, Hoe bedien je het systeem (Bij AJAX met een smartphone en/of afstandsbediening of Key, Pad)Kunnen software updates eenvoudig worden geïnstalleerd en krijgt het systeem überhaupt updates, Zijn er ook andere producten koppelbaar zoals rookmelders, waterdetectors, of andere producten zoals verlichting, Wat gebeurd er indien de verbinding bij je thuis wegvalt tussen bijvoorbeeld een detector en de centrale, of als bijvoorbeeld het gehele internet thuis wegvalt, wordt je dan op de hoogte gebracht als je niet thuis bent, Op alle bovenstaande vragen kun je met een AJAX alarmsysteem een positief antwoord geven.

Dankzij een constante verbinding van de AJAX Hub met de Cloud, en jou smartphone die middels de AJAX App met de Cloud verbonden is, wordt alles opgemerkt en aan je doorgegeven. Zelfs het opzettelijk door iemand verstoren van de draadloze frequentie waar het systeem op werkzaam is zal direct worden gemeld.

karwei alarmsystemen

Vaak krijgen we van potentiële klanten te horen dat ze een alarmsysteem wensen op basis van camera’s. En dan bedoelen ze specifiek dat ze willen dat de camera of camera’s middels een App op hun smartphone aangeeft als er iets aan de hand is in hun woning - vacatures alarmsystemen zzp. Iedereen die ooit een camera met dergelijke functie heeft gehad zal kunnen meepraten over het feit dat deze camera’s niet 100% betrouwbaar zijn en ook reageren op bewegende bomen, beplanting, en de kat van de buren.

Er bestaan wel camera’s welke betrouwbaar op beweging kunnen detecteren, maar daar betaal je meer voor dan voor een compleet alarmsysteem van AJAX met wel 10 buitendetectors. vacatures alarmsystemen zzp. Een camera zal geen enkele sirene van welk merk alarmsysteem dan ook kunnen aansturen, omdat ook de fabrikant weet dat dergelijke detectie veel te veel valse alarmen geeft.

Ons antwoord op de vraag of wij een alarmsysteem uitsluitend op basis van camera’s kunnen aanbieden is dus altijd nee. Zouden we dit wel doen dan zal deze klant namelijk altijd ontevreden zijn over de aangeboden beveiliging. Liever geen verkoop dan een ontevreden klant. Wat kunnen we wel aanbieden met camera’s, Camera’s werken perfect, maar wel afzonderlijk, met een alarmsysteem zoals dat van AJAX (vacatures alarmsystemen zzp).

Navigation

Home

Latest Posts

Expert Branddossiers

Published Aug 02, 23
8 min read

Offerte Detectie Methaan

Published Aug 01, 23
4 min read

Honeywell Alarmsystemen

Published Jul 04, 23
6 min read